Een project is een proces met een duidelijk begin en eind. Maar aan het einde van dat proces is het resultaat meestal nog niet volledig gerealiseerd.De borging binnen de organisatie wordt doorgaans flink onderschat.

Project      Management

Lees meer >>

Processen zijn momenteel erg actueel. Vaak worden vanuit ondersteunende afdelingen en management “efficiënte” werkwijzen bedacht en vervolgens gepresenteerd aan de medewerkers ter uitvoering. En daar zit dan de denkfout.

Proces      Management

Lees meer >>

De tijd van crisis en toenemende druk is vaak een goed moment om de koers en aansturing te heroverwegen. Dan kan het erg doelmatig zijn wanneer een frisse kijk van buiten de organisatie of zelfs van buiten de branche komt.

Interim       Management

Lees meer >>

Zorgvuldige kwaliteit en resultaten verbetering

© 2011 Improvaq Management

Interim Management

De tijd van crisis en toenemende druk is vaak een goed moment om de koers en aansturing te heroverwegen. Dan kan het erg doelmatig zijn wanneer een frisse kijk van buiten de organisatie of zelfs van buiten de branche komt.

 

 

Er zijn diverse redenen om een interim manager aan te trekken. Dit kan ter vervanging van een huidige of vorige manager omdat er nog geen geschikte opvolger is gevonden of de huidige manager is tijdelijk afwezig. In deze gevallen is er veelal sprake van het voortzetten van het bestaande beleid of het doortrekken van de ingeslagen nieuwe route. Daarnaast is het ook mogelijk dat er gereorganiseerd moet worden of dat er grotere veranderingen in werkzaamheden en taken moeten worden doorgevoerd.

 

Improvaq Management is sterk in interim team management. Wij kunnen ons heel goed richten op het zoeken van de verbinding tussen de organisatie en de medewerkers én indien gewenst wordt het team uitgedaagd om uit de comfort zone te stappen en mee te denken over (of mee te gaan in) de noodzakelijk stappen om de resultaten te verbeteren of op peil te houden.

 

Juist in combinatie met proces- en projectmanagement biedt Improvaq Management een uitstekende tijdelijke oplossing voor uw organisatie. Uw visie, missie en resultaten staan uiteraard altijd centraal binnen de opdracht. Samen met u zullen we zoeken naar de gewenste koers en deze zullen we indien gewenst vertalen in een uitgewerkt projectplan.

 

Kijkt u ook even naar de resultaten die we hebben geboekt en werkervaring die wij inmiddels hebben opgedaan. U zult zien dat alle facetten in ruime mate zijn vertegenwoordigd.

Wat mag u van  Improvaq Management verwachten?